Visar alla 29 resultat

Danger Equipment kampsportsutrustning

D.E var till en början den Europeiska distributören av Top Kings utrustning. 2012 beslutade de sig för att göra sina egna boxningshandskar och sedan dess har det rullat på. Deras mål är att vara ett innovativt märke som tänker lite utanför boxen.

Boxningshandskarna från D.E

Alla Dangers boxninghandskar är handsydda i Thailand. Tar du på dig en boxningshandske från Danger så känner du hur bra de sitter. Tighta runt handleden och alltid rätt position på tummen. Det är Danger Equipment som har utvecklat boxningshandsken Ultimate Fighter, handsken med mycket skydd på utsidan av handleden, en handske du idag kan se andra märken har kopierat. Väljer du boxningshandskar från D.E så har du en handske med rätt design, bra komfort och en långvarig vän i träningslokalen.

Benskydd från Danger Equipment

Benskydden de har är de som sitter klart bäst av alla märken. När vi gjorde test hos 20 fighters hade Danger det benskydd som alla 20 gav toppbetyg. De är smidiga, skyddar väldigt bra och vrider sig i stort sett ingenting. De sitter tight över skenbenen men de spänner inte för hårt runt vaderna. Detta tack vare att spännena går lite längre bak om man jämför med andra märken.

Mittsar

Många tränare och coacher runt i Sverige har upptäckt fördelarna med Dangers mittsar. Både de vanliga sparkmittsarna men kanske framförallt Pro-long mittsarna har fått ett ruggigt bra mottagande. De vanliga mittsarna har en extra kudde för underarmarna som tar upp väldigt mycket av kraften från sparkarna. Den enda negativa feedbacken som kommit är att de är lite tyngre än de andra men det där vänjer man sig vid fort. Pro-long har det bara varit positivt om. Smidiga, kraftabsorberande till max och  en design som tilltalar alla. Du kan utan problem ta emot både knä och sparkar med dessa mittsar. De kräver dock lite mer av mittshållaren i form av tajming och precision.

Väljer du kampsportsutrustning från Danger Equipment kommer du garanterat bli nöjd!

Vill ni som klubb ha utrustning eller boxningshandskar i era egna färger så går det utmärkt. Bara kontakta Fightfabriken så blir det löst.Danger Equipment, boxninghandskar för alla