Reklamation & Retur

Hos Fightfabriken.se har alla kunder 30 dagars öppet köp. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända, oskadade varor med obruten förpackning/försegling/teknisk plombering inom 30 dagar från att du mottagit ditt paket. Notera att vissa utgående REA varor endast har bytesrätt och ej öppet köp. Vid fall som detta finns det en text på produktens sida.

JAG VILL BYTA MIN VARA. HUR GÖR JAG?

Skicka endast tillbaka den vara ni vill byta, tillsammans med en lapp där det står vad ni vill byta till samt var det ska skickas. Brev/paket som skickas till oss kan ta några dagar. Det kan även hända att den vara ni vill byta till blir slutsåld under perioden som ert paket skickas till oss, kunden står för kostnaden för frakten till oss och Fightfabriken står för frakten till er.

Ni kan be oss att skicka en retursedel med PostNord om det är ett paket ni ska skicka tillbaka. Då blir det spårbart, om ni vill välja ett annat alternativ så skicka returer som rekommenderat brev/postpaket eller likvärdigt där ni får spårning på paketet.

Skicka varan/varorna till :

Fightfabriken, Skyttevägen 27, 30244 Halmstad

JAG VILL LÄMNA TILLBAKA MIN VARA OCH FÅ PENGARNA ÅTERBETALDA.

Skicka tillbaka er vara tillsammans med ert kontonummer om ni betalat mot faktura eller postförskott, om ni betalade er vara med kort så återbetalar vi beloppet för varan till det kort som varan är betalad med. Har ni använt fri frakt kommer vi att dra av för våra kostnader vi haft för att skicka paketet till dig.
Glöm ej att skriva på följesedeln eller på ett papper att ni vill lämna tillbaka varan så vi vet hur vi ska hantera er retur. När vi har mottagit er vara så sätter vi in pengar för den på er bank, kunden står för frakten.

Ni kan be oss att skicka en retursedel med PostNord (kostar från 75kr) om det är ett paket ni ska skicka tillbaka. Då blir det spårbart, om ni vill välja ett annat alternativ så skicka returer som rekommenderat brev/postpaket eller likvärdigt där ni får spårning på paketet.

Skicka varan/varorna till :

Fightfabriken, Skyttevägen 27, 30244 Halmstad

MIN VARA ÄR DEFEKT/FUNGERAR INTE, OCH JAG VILL BYTA TILL NY.

Tag ett foto och maila till [email protected]  och skriv vad som är fel, om ni ej har tillgång till att maila foton så maila er beskrivning av vad som är fel. Efter vi godkänt reklamationen så skickar vi ut en ny artikel, tillsammans med ett förfrankerat paket som ni kan använda för att skicka tillbaka den defekta varan. Reklamationer som beror på slitage, bristande underhåll eller felaktigt användande kommer ej att godkännas. Om det är en godkänd reklamation kommer vi i första hand att försöka reparera till fullgod funktion igen, i andra hand byta ut till en ny vara.